Koji je sadržaj blog posta?

Svrha blog posta je da studentima koji se prijavljuju za Career Speed Dating da uvid u mogućnosti razvoja karijere u Vašem poduzeću. Dobrodošle su sve teme povezane s poslom koji obavljate, organizacijskom klimom i kulturom, mogućnostima koje nudite studentima i poslovnom svakodnevnicom.

U kojem formatu mora biti blog post?

Budite kreativni i izrazite se kako Vam najbolje odgovara – pošaljite tekst, napravite intervju, snimite video, pošaljite nam niz objava s Vaših društvenih medija koje zajedno čine priču i opisuju što možete ponuditi studentima koji će s Vama razgovarati.

Koja je duljina teksta, veličina fotografija?

Ako ste se odlučili za tekst, molimo da on bude najdulje jedna stranica (nećemo paziti na broj znakova, no uzmite u obzir da se dugi tekstovi često ne čitaju do kraja) i svakako pripremite naslov.

Fotografije pošaljite u visokoj rezoluciji i minimalne duljine 1920 px po duljoj stranici. Savjetujemo da koristite vodoravne fotografije.

Snimit ćemo video za otvorenje Starter Mjeseca karijera, možemo li ga koristiti kao objavu za blog?

Naravno! 🙂

Nemamo inspiraciju, što nam predlažete?

Pogledajte kako su to napravili neki sudionici prošle godine:

i inspirirajte se na našem blogu.

Na koje rokove trebamo paziti?

Do ponedjeljka, 23. listopada 2017. godine molimo da nam javite želite li samostalno sastaviti objavu za blog i koliko predstavnika poduzeća će sudjelovati.

Do 31. listopada 2017. nam pošaljite objavu za blog. Zapamtite – objava može biti i video koji ćemo prikazati na otvorenju Starter Mjeseca karijera.

Do 3. studenog 2017. nam pošaljite video u trajanju 30 sekundi koji ćemo prikazati na otvorenju Starter Mjeseca karijera.

Koje su mogućnosti brendiranja na događanju?

Career Speed Dating je događanje usmjereno na upoznavanje i interakciju studenata i poslodavaca. U jednom danu studenti će razgovarati sa šest, dvanaest ii više poslodavaca – olakšajte im da Vas zapamte. Ponesite rollup koji će biti uz Vaš stol i sitne promotivne artikle koji će biti na stolu i koje će ponijeti sa sobom.

Studenti kojima će poduzeća dati najviše ocjene nakon razgovora i koji će razgovarati s najvećim brojem poduzeća želimo nagraditi za njihov trud. Poduzeća imaju priliku osigurati jednu posebnu nagradu koju ćemo dodijeliti na after partyu odmah nakon događanja. Nagrada nije obavezna, no omogućit će Vam dodatnu vidljivost i promociju. Što biste poklonili je Vaš izbor – prošle godine pokloni su bili različiti: tableti, ruksaci za prijenosna računala, Kindle, knjige, Arduino kitovi, dronovi… izbor je Vaš!